Uimitoarele Profeţii Despre România Ale Yoghinului Indian Gupta Swami

~

mirrorblogromanianfuture1

~

mirrorblogromanianfuture2

~

În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian şi doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranţi care se află atât în ţara sa natală, cât şi în alte ţări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul şi totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător. Multe dintre predicţiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate. Gupta Swami a prezis şi, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acurateţe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârşitul acestui secol, şi de curând a făcut unele preziceri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu.

 ~

Printre prezicerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi prăbuşirea şi execuţia capitală a cuplului de despoţi Ceauşescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. La ora actuală se ştie că până şi Elena Ceauşescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de prezicerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea,  soţia dictatorului Ceauşescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.

~
Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu. În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.

~

Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:
„Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”

~

Moartea actualului presedinte (Basescu) va declansa apoi in Romania tulburari sociale fara precedent.  „În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea şi ultimul – ce va fi declanşat şi întreţinut de forţele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea. România va participa la acest război încă înainte de extinderea şi transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei (sunt semnificative, în această direcţie, nenumăratele ştiri care deja au apărut şi continuă să apară pe ici, pe colo în presa din România şi care anticipează acest război: «România se pregăteşte de război», «Preşedintele Băsescu este loial şi aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, târâtă România în războiul altora fără ştirea poporului?»). Datorită declanşării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această ţară (români) vor muri în număr mare, pe capete, în unele ţări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauză ce este complet străină de interesele românilor. Preşedintele României (Băsescu) va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanşa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte vertiginos, declanşând o imensă avalanşă pe panta nenorocirilor româneşti.”

~

In viitorul apropiat, romanii din aceasta tara vor ajunge sa traiasca chiar mai rau decat pe vremea dictatorului Ceausescu„Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. După ce actuala guvernare (preşedintele Băsescu) va câştiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989. Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău. Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător. Criza socială ce va apare atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi decât a fost dictatorul Ceauşescu. La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău.”

~

Averile obtinute prin furt si inselaciune ale celor care s-au imbogatit dupa anul 1989 vor fi pierdute, dupa cum si merita acesti talhari, si se vor risipi. „În timpul acestei noi revoluţii care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii care era aşteptată de atâţia ani. În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti. În timpul acelei revoluţii, România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-aţi vizionat (ecranizările romanului scriitorului Bram Stoker). Luaţi aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluţii, vor muri atât mulţi oameni ce au fost vinovaţi, cât şi mulţi oameni nevinovaţi. Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară. Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii, toate acestea combinându-se şi cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge până la urmă în mâinile rebelilor şi ale revoluţionarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieşi până la urmă mult purificată.

~

Militarii romani isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii glorioase atunci cand vor apara Romania. 

romania2Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără niciun ţel, şi îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această ţară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca şi acelea ale înaintaşilor lor. Trebuie să ştiţi că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un ţel nobil, o cauză dreaptă şi un conducător bun şi înţelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa spirituală, politică, socială şi economică a acestei planete.”

~
Romania va devein pilonul noii oranduiri international pe aceasta planeta.  „Raportul de forţe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremaţia mondială. Trebuie să ştiţi că ţările noastre, India şi România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională ce va apare atunci. Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni nişte sui generis coloane de susţinere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înţelegere, pe iubire şi pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste şi lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispare din istorie şi printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană şi NATO. Toate acestea se vor prăbuşi şi vor dispărea. SUA se va prăbuşi deoarece are picioare de lut şi fiindcă structurile sociale în această ţară au fost consolidate pe minciună şi pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea.”

Citiţi şi:
Profeţiile lui SUNDAR SINGH
Ce putem face atunci când conştientizăm că un fapt sau un aspect de criză existenţială este de fapt un test spiritual

~  ~  ~

ENGLISH VERSION

In 2004 , Romania was visited by the famous yogi Swami Gupta , who is also professor and doctor in the history of Indian religions. He is the spiritual guide of many aspirants who are both in his native country and in other countries around the world . Although it is almost unknown to the Romanian public , and also Professor Indian yogi Swami Gupta is famous outside India , especially soothsayer and seer . Many of his predictions came true with startling accuracy after they were made ​​. Swami Gupta predicted and also we could say that he anticipated with great accuracy many crucial events which meanwhile have already spent the end of this century, and he has made ​​some predictions that are to be fulfilled at the beginning of the new millennium.
.
Among his predictions that came true later recall : the fall of Gorbachev , the terrorist attack in Indonesia , the fall of the shuttle Columbia , and the fall and execution of Ceausescu despots capital torque . Especially because of this, often over time this famous Indian yogi was contacted by many presidents of state and government . Today we know that even Elena Ceausescu turned to Yogi Gupta Swami in 1983 , but was terribly disturbed by his predictions , obviously harmful to the then leaders of Romania. Therefore, the wife of the dictator Ceausescu Swami Gupta compelled to leave urgently Romania.
.
When visiting Bukovina was famous yogi Swami Gupta made ​​a series of prophecies shattering. They are fully in line with predictions of another Indian , namely , Sundar Singh prophecies operating in Romania since the previous communist period Ceausescu regime. If these prophecies Swami Gupta ‘s recent come true , they announced, also in unison with Indian Sundar Singh prophecies , to the profound transformation in both Romania and the entire planet.
.
Here he confessed that occasion , in 2004 , the Indian Gupta Swami :
” When I first visited Romania , almost all Romanians who I met or came into contact with me were not only interested in their own future . One of these people was and Elena Ceausescu , but since she was not thrilled with the dramatic events which we predicted , was quick to call me a charlatan and then , in just a few days ago, I was invited to immediately leave Romania . All this happened in 1983. Can I add that the high character of the Romanian government , which participated as Ceausescu revolutionary process ( Gupta Swami refused to state his name ) told me with a certain astonishment that among whispering when Elena Ceausescu Nicolae Ceausescu is known of their trial heard twice, as is quite clear , it was remembered my name . ”
.
Death current president ( Basescu ) will then trigger social unrest in Romania unprecedented . ” The next world war will begin a creepy – the third and last – which will be triggered and maintained by Satanic occult forces that lead to mankind today . Romania will participate in this war even before the expansion and transformation into a world-class war because its leaders năroade policy ( significant, in this regard , many news that have already occurred and continues to occur here and there in the press in Romania and anticipating the war : ” Romania is preparing for war “, ” President Basescu is loyal and subservient Israeli policy ! “, ” will he be dragged Romania into another war without the knowledge of the people? “). Due to the outbreak of the Third World War, the young people of this country ( Romanian ) will die in large numbers on the heads, in some foreign countries instead of foreign warring for a cause that is completely foreign to the interests of the Romanians . President of Romania ( Basescu ) will eventually be killed in an attempt will be made about his opponents in one of the ruling parties . Shortly after his death, hypocrisy criminals who will be at the Romanian leadership will trigger unprecedented social unrest will spread like a snowball that rolls sharply , triggering a massive avalanche slope Romanian misfortunes . ”
.
In the near future , the Romans in this country will get to live even worse than the dictator Ceausescu ” I’ll tell you what will happen in the future in this country and also I will tell you the people of this country will suffer . After the current government ( Basescu ) will win the elections again , like in the second half of that mandate will trigger another revolution in Romania and the revolution will be totally different from the revolution that took place in 1989 . Should to know that before the trigger that new revolution in Romania , the government will be extremely brutal and will be presented almost as a dictatorship , although the government will continue to be called , from the world , democracy. Before unleashing that revolution , Romanians will go even extremely bad . Their life will be more difficult and troubled than was the dictator Ceausescu . In those days , before the revolution in Romania trigger laws are becoming more and more onerous, and particularly harsh . Those who will be in the country’s leadership will often manifest itself in a violent, inhuman and even ruthless . The social crisis that will occurs in Romania will increase becoming more and Romanian masses who have elected their representatives understand , at last , that the removal of the dictator Ceausescu leadership brought to other dictators that are cruel and greedy worse than was the dictator Ceausescu . At one point , the Romanian masses will realize that after the revolution that took place in 1989, it went from bad to extremely bad . ”
.
Wealth through theft and deception of those who have enriched after 1989 will be lost , as these thieves and deserve , and will dissipate . “During this new revolution will break out in the near future in Romania , Romanian tens of thousands will die under the guise of justice accomplishment that was expected for years. During that revolution will break out in Romania will then start a real ” witch hunt ” against former communists and all those whom you in the country , he appointed former Securitate . During this revolution , Romania will simply bathe in a large pool of blood which will be similar to what sometimes happens in movies about Dracula that you’ve watched ( Bram Stoker novel screenings ) . Remember that when , during that new revolutions , so many people die who were guilty and innocent people . For a period of time when the revolution will unleash state authority in Romania will disappear almost entirely . International public opinion will be deeply shocked by what will happen when in this country , but because it is preoccupied with its own problems and difficulties will arise the Third World War will remain in expectation and will not interfere in this country. Both because of shortages , and because of that will trigger diseases and crimes that will be committed during this new revolution , all combining with the Third World War , Romania’s population will be considerably reduced by almost half . Wealth through theft and deception of those who have enriched after 1989 will be lost as these thieves and deserve , and will dissipate . Some of this wealth will eventually get into the hands of rebels and revolutionaries who will get out of any state authority . This bloody chaos , Romania will eventually get more purified .
.
Romanian soldiers will use their experience in obtaining glorious victories when they defend Romania . ” I confess that what I wore steps towards the blessed land of Bucovina is in particular that I had some vision according to which , in a not too distant future , will rise from here , to meet his destiny , the Romania’s strongest political figure that you know maybe millennium began . Precisely because of these visions about the future that I had , I came to get familiar with these holy places where work will start this next great savior of mankind … and I must admit that this grand personality will have a lot of qualities exceptional . Now I know all this after visiting what I would call “pillars Romanian spirituality ” and janitorial resulted in incomparable works of art that are the monasteries of Moldavia. As I said , in the territory of Bukovina will raise a good man, wise and faithful in God that will be hard as a rock . He leads the nation with an iron fist , but also will be a good man, wise and just. By that time you said that a great leader charismatic , he will not know anyone . This great leader will stop the collapse of the Romanian nation and he through his work full of wisdom , it will raise the top states in the world. Under his leadership, Romania will arrive shortly thereafter, the largest territorial expansion throughout its existence and reach the greatest economic prosperity . In those days , the Romanian military will be brought into the country where fighting fronts awry with no purpose , and use their experience in achieving victories against those who attack this country, and their deeds of arms will be as glorious as those of their predecessors . You should know that all this will be possible because they will have a noble goal , a good cause and a good and wise leader who will be able to guide them . In the following centuries , Romania will play a leading role in the spiritual life , political , social and economic development of the planet . ”
.
Romania will devein pillar international new order on this planet. ” The balance of power will radically transform the world since the last world war. The countries that will be heavily spiritualized will then acquire global supremacy . You should know that our countries , India and Romania will become mainstays in those days that will support international new order will occurs . Greece , Japan , France and Russia ( which will be almost completely washed atheism and communism through a social movement that will be even more brutal than Romanian ) would become a sui generis columns supporting global development , development will be relying more than ever on spirituality , the culture, the religion, the understanding , the love and the art , not the rules of mercantile economies cold , selfish and soulless . Some soulless state structures disappear from history and among these include the U.S., the European Union and NATO. All these will collapse and disappear. U.S. will collapse because it has feet of clay and because social structures in this country were consolidated on lies and false premises divers . U.S. weakness is often demonstrated in the course of the Third World War, after which U.S. hegemony will disappear. ”

See also:
Sundar ‘s prophecies SINGH
What can we do when aware that a fact or an issue of existential crisis is really a spiritual test

http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6547

 

Advertisements

Posted on April 13, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Gupta Swami ne vorbeste despre Donmul Jacky Larriman
    http://jackylarriman.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: